TOP

James Franco presenteert ‘Man Box’ voor Zalando

Zalando slaat dit seizoen de handen ineen met niemand minder dan acteur en regisseur James Franco. Samen lanceerden zij een campagnevideo voor de Man Box.

Speciaal voor de moderne man creëerde Zalando in samenwerking met James Franco de ‘It’s a man box’-campagne. Via deze box kunnen mannen een stylist hun outfit bij elkaar laten zoeken, die verzonden wordt via de ‘man box’. De man hoeft alleen zijn stijlvoorkeuren door te geven.

James Franco spreekt in het introductiefilmpje de mannen recht in de camera aan: “Wij winkelen niet, wij beslissen.” De campagnevideo werd opgenomen in de straten van L.A en is onderdeel van een 360°-benadering, die verder uitgebouwd wordt op alle kanalen wereldwijd.

“We zijn enthousiast om mannen te laten weten dat we ook voor hen de ‘stijl’ bestemming zijn,” vertelt Carsten Hendrich, de vice president brand marketing van Zalando, in een persbericht. “Met It’s a Man Box willen we aantonen dat we weten hoe mannen denken over winkelen. Niet door hen iets op te leggen, maar door aan te tonen dat ze bij Zalando wel hun favoriete merken kunnen vinden.”