TOP

Jack & Jones Footwear heeft nieuwe key account manager

Sinds half oktober heeft Jack & Jones Footwear een nieuwe key account manager.

Remko van Hugten is sinds half oktober de nieuwe key account manager van Jack & Jones Footwear. Dat laat het bedrijf in een persbericht weten.

Van Hugten werkt al langer in de mode- en schoenenwereld. Van 1987 tot 1992 was hij store manager van Kelly Fashion. Hij verliet het bedrijf om bij Tip de Bruin aan de slag te gaan als assistent bedrijfsleider en inkoper. In 1996 werd Van Hugten eigenaar van Freestyle Fashion & Shoes. Na bijna zeven jaar verliet hij dit bedrijf om twee jaar te werken als sales manager bij Shoes Centre. In 2005 startte Van Hugten als sales representative bij Rough Shoes. De laatste zeven jaar is hij account manager geweest bij Jochie International en Hengst Footwear.

Contact

Van Hugten is bereikbaar via 020-4564585 of 06-51937098 en remko.hugten@bestseller.com. Daarnaast staat hij ook in Cast in Nieuwegein in de Jack & Jones Footwear showroom 226 rood.

Jack & Jones Footwear

Jack & Jones Footwear is onderdeel van het Deense bedrijf Bestseller – dat ook onder andere Vero Mode, Only en Vila vertegenwoordigt. Jack & Jones richt zich op een brede doelgroep die aansluit op de kledinglijn: van klassiek tot trendy. De adviesverkoopprijs varieert van € 34,95 tot € 109,95.