TOP

Inkooptip (zomer 2019): royal blue

Wil je graag (meer) kleur toevoegen aan je assortiment? Voor wie zich minder thuis voelt bij de opvallende geel- en neontinten die voor zomer 2019 populair zijn, zagen we tijdens Micam een alternatief: koningsblauw.
Ontwerpers zijn kleur opnieuw aan het ontdekken. En daarmee kun je voor zomer 2019 alle kanten op, van de primaire kleuren rood, blauw en geel tot neon- en pasteltinten. De laatste drie kleurgroepen spotten we al veelvuldig tijdens Modefabriek en Gallery Shoes. Maar niet eerder zagen we zoveel blauw als tijdens de Micam in Milaan (16 tot en met 19 september), en dan met name de - volgens sommigen - mooiste tint uit het spectrum: koningsblauw. Blauw was een belangrijke trendkleur op de internationale catwalks voor zomer 2018, en tijdens Micam bleek dat dat onder schoenenontwerpers niet onopgemerkt is gebleven.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement