TOP

In & out: Jan Agelink over de wintertrends 2021-2022

Komend inkoopseizoen verwachten we door covid-19 opnieuw minder beurzen te kunnen bezoeken. Gelukkig konden we op donderdag 12 november alvast virtueel inspiratie opdoen voor winter 2021-2022, tijdens de lezing van Jan Agelink voor onze digitale Trenddag.
De mode-industrie kwam in de eerste weken van de coronacrisis piepend en krakend tot stilstand. “Een geforceerde pauze”, zegt Jan Agelink (Buro Jantrendman). Dat was volgens hem niet alleen maar negatief. “We wisten al dat we de planeet aan het overvragen waren, maar konden de rem niet vinden. Corona heeft ervoor gezorgd dat alles even stilstond.” Dat bood ruimte om na te denken over hoe nu verder, ziet hij. We bleven thuis en richten de blik naar binnen (introversie), terwijl ondertussen de behoefte aan sociaal contact groeide (extraversie). De titel van zijn presentatie, In & Out, verwijst naar dit spanningsveld.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement