TOP

ILM haakt met nieuwe beurs aan op Frankfurt Fashion Week

Messe Offenbach lanceert in de zomer van 2021 een nieuw beursconcept, de Xtra Order Days by ILM. Dit evenement wordt naast de ILM georganiseerd en verwelkomt naast lederwaren- ook schoenenexposanten.

De Xtra Order Days by ILM (afgekort XOD) vinden van 6 tot en met 8 juli 2021 plaats in de Messe Offenbach. Het concept is een verlengstuk van lederwarenbeurs ILM, die in september gehouden wordt, en fungeert als extra salesmoment voor de aan de ILM verbonden exposanten. Nieuw is dat deze beurs naast tassen- en accessoiremerken ook schoenenleveranciers verwelkomt. Daarnaast is een aantrekkelijk sideprogramma met ‘digitale highlights en prikkelende lezingen’, meldt de organisatie in een persbericht.

Bekijk ons overzicht met de mode- en schoenenbeurzen voor inkoop winter 2021-2022 voor de laatste updates.

Verbinding met Frankfurt Fashion Week

Deze zomer werd bekend dat de Duitse modebeurzen Premium (vrouwen- en mannenmode), Seek (streetwear en denim) en Neonyt (duurzame mode) Berlijn volgend jaar voor Frankfurt verruilen. De drie beurzen worden samen met de conferenties Fashionsustain en Fashiontech onderdeel van een groter mode-event, de Frankfurt Fashion Week. De steden Frankfurt en Offenbach grenzen aan elkaar. Messe Offenbach hoopt met de Xtra Order Days de verbinding met de nieuwe modeweek te maken, met een complementair aanbod van schoenen, tassen en accessoires en een shuttleservice tussen de twee steden.

Beeld: ILM