TOP

‘Ik reken niet af op nummer, verkopen doen we immers met zijn allen’ *

Een winkel runnen kun je niet in een doodgebloede binnenstraat. En ook niet door je personeelsleden af te rekenen op een bongemiddelde. Mode-ondernemer Ellen Pohlmann-Schulten uit Wijhe gelooft heilig in de kracht van het collectief, zowel in de winkel als daarbuiten. “Je moet met één been gas geven op de winkel en met het andere been in het gebied.”
Baas van de winkel die je eigenlijk niet van plan was over te nemen. Hoe zit dat?   Ellen Pohlmann-Schulten: “Inderdaad. Zelfs mijn oud-collega’s verbaasden zich erover toen ik zes jaar geleden het besluit nam om de winkel over te nemen van mijn ouders, die het weer van mijn opa hadden overgenomen. Ik heb wel een mode-opleiding gevolgd en heb daarna bedrijfskunde gestudeerd aan de universiteit, maar ben daarna bij DA drogisterijen gaan werken. Vervolgens bij Euretco en uiteindelijk heb ik verschillende functies vervuld bij WE Fashion. Daar zat ik prima, had een dynamische baan als european trading manager, maar

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement