TOP

‘Ik reken niet af op nummer, verkopen doen we immers met zijn allen’ *

Een winkel runnen kun je niet in een doodgebloede binnenstraat. En ook niet door je personeelsleden af te rekenen op een bongemiddelde. Mode-ondernemer Ellen Pohlmann-Schulten uit Wijhe gelooft heilig in de kracht van het collectief, zowel in de winkel als daarbuiten. “Je moet met één been gas geven op de winkel en met het andere been in het gebied.”
Baas van de winkel die je eigenlijk niet van plan was over te nemen. Hoe zit dat?   Ellen Pohlmann-Schulten: “Inderdaad. Zelfs mijn oud-collega’s verbaasden zich erover toen ik zes jaar geleden het besluit nam om de winkel over te nemen van mijn ouders, die het weer van mijn opa hadden overgenomen. Ik heb wel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Nog geen abonnee, maar toch even rondkijken achter de poort? Sluit een gratis proefabonnement af en krijg 24 uur toegang tot alle plusartikelen en het complete archief van Schoenvisie.nl.

InloggenNeem een proefabonnement