TOP

Hoe gaat het met Group Shoe Line? [interview]

Ondernemer Koos van Wijk (82) is al meer dan zestig jaar werkzaam in de schoenenbranche. Met zijn agentuur Group Shoe Line is hij nog steeds actief; onlangs voegde hij twee nieuwe merken toe, het Italiaanse V.S.M. Italia en Gabrio. “De juiste collecties vinden voor de Nederlandse winkelier, blijft een mooie uitdaging.”
“Mode is altijd mijn passie geweest”, zegt Koos van Wijk (82), eigenaar van Group Shoe Line. Met zijn agentuur vertegenwoordigt hij de Italiaanse schoenenmerken Royal Shoes (heren), Sayla, Plumex, Zono Centro, Kenyons en sinds kort ook Gabrio en V.S.M. Italia. Van Wijk zit voornamelijk in de modeschoenen. “Daar voel ik me het meest prettig bij. Ik houd van de verandering en de vernieuwing binnen de collecties.” Je voert uitsluitend Italiaanse merken. Wat heb jij met Italië? “Ik voel me er thuis. De mentaliteit is anders dan de Nederlandse, Italianen zijn relaxter. Als ik daar aankom, kan ik meteen een fantastisch

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement