TOP

Herenschoenenlabel Bejj opent webshop

De schoenen en riemen van het nieuwe herenschoenenlabel Bejj zijn vanaf nu ook online verkrijgbaar. De winkel opende eerder dit jaar haar deuren in het centrum van Eindhoven.

“Het afgelopen half jaar is voorbij gevlogen,” vertelt ondernemer Hasan Ekoç over het opzetten van de webshop. “We hebben erg veel positieve reacties ontvangen op ons nieuwe merk. Klanten waarderen de kwaliteit van de schoenen, de bijpassende riemen en de ‘less is more’ -winkelinrichting die puur is gericht op mannen. Met de Bejj online store kunnen we onze schoenen en riemen ook aanbieden aan klanten die niet uit de regio Eindhoven komen.”

Webshop
De Bejj webshop is net als de winkel in Eindhoven strak en licht vormgegeven. Van elk artikel zijn meerdere foto’s beschikbaar in de online shop, zo kan de klant de artikelen goed bekijken. Net als in de winkel krijgen klanten online bij bestelling van een paar schoenen een riem naar keuze cadeau.

Nieuw herenschoenenlabel 
Het nieuwe herenschoenenlabel Bejj opende een half jaar geleden een winkel in Eindhoven. Het concept is eenvoudig: een ruime collectie kwaliteitsschoenen, alleen voor heren. Een paar Bejj schoenen kost tussen de 140 en 220 euro. De kalfslederen schoenen zijn deels handgemaakt en hebben een Italiaans ontwerp.