Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Grote veranderingen bij agentuur Phenomene

Phenomene – agent van onder andere Manas, Fred Perry en Lotus - heeft dit inkoopseizoen een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Het bedrijf heeft Gola ondergebracht bij een nieuwe vertegenwoordiger en Allrounder toegevoegd aan het merkenpakket.

Sinds 1 juli 2018 heeft Phenomene de vertegenwoordiging van Gola ondergebracht bij van het nieuwe agentuur OFAgency in Roermond. Esther Custers en Maurice Kierpensteijn van OFAgency hebben een eigen winkel en verkopen al een aantal jaren succesvol het Engelse sportschoenenmerk. Hun doel is nu om Gola weer ‘on top’ te brengen. Voor de verkoop van het label kan contact worden opgenomen met OFAgency via ofagencynl@gmail.com of 06-15 853 460.

Allrounder

Met het verdwijnen van een merk, is er plek vrijgekomen voor een nieuw label. Daarom voert Phenomene sinds 1 augustus ook Allrounder. “Het doel van deze wijziging is om Allrounder als een zelfstandig merk neer te zetten en niet als een onderdeel van Mephisto”, schrijft het agentuur in een persbericht. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bernard van Dijk via 06-5460 3521 of bernard@phenomene.nl.

Manas

Bij het Italiaanse hoofdkantoor van Manas, één van de merken dat Phenomene vertegenwoordigt, zijn er ook veranderingen doorgevoerd. Alba Moda uit Toscane heeft namelijk de labels Manas en Khrio overgenomen.