TOP

Gezocht: freelance agenten voor sandalenmerk Biox Foot Comfort

Nice Trading Company is sinds kort de exclusieve distributeur van het Spaanse sandalenmerk Biox Foot Comfort. Om dit merk bij goede schoenenretailers in de markt te zetten, zoekt Nice Trading Company goed ingevoerde freelance agenten voor verschillende regio's in Nederland en België.

Het sandalenmerk Biox Foot Comfort is binnenkort eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar via Nice Trading Company. In Engeland, Scandinavië, de verenigde Staten, Frankrijk, Polen, Roemenië en Chili is het merk al een groot succes. Per jaar worden er 3.000.000 paar geproduceerd in Spanje.

Never Out of Stock

Sinds kort zijn wij, Nice Trading Company, als exclusieve distributeur voor de Benelux benoemd en zoeken wij voor verschillende regio’s in Nederland en België goed ingevoerde freelance agenten die het N.O.S. (Never Out of Stock)programma bij de goede schoenenretailers kan invoeren.”

Dit programma betekent voor retailers geen voorraadrisico en altijd de juiste modellen en kleuren verkrijgbaar in pre-packs in gesorteerde maten, wanneer hij die nodig heeft. Mooie staande displays worden erbij geleverd en er kan altijd bevoorraad worden door een enkel belletje of email.

Wij zoeken een goed verkopersteam

  • Heb je enkele jaren ervaring in de schoenenverkoop?
  • Heb j goede communicatieve kwaliteiten?
  • Ken je de markt en klanten goed?
  • Ben je een sterke onderhandelingspartner, die serieus bij klanten overkomt?

Indien je deze kwaliteiten hebt en in deze uitdaging geïnteresseerd bent, stuur ons dan een email naar de heer J. Nijs via jn@nicetrading.eu.  Wij bieden een goede commissie, en vooral altijd leveringen het gehele jaar door.

Het team van Nice Trading Company

 


Over Nice Trading Company

Nice Trading Company is een onafhankelijke Nederlandse handelsonderneming, actief in import en wereldwijde export van top kledingmerken. In ons eigen magazijn voeren wij een uitgebreide voorraad van eerste klas modemerken, die wij tegen scherpe prijzen aanbieden dankzij onze wereldwijde contacten.

 

Catalogus pagina 1 voorpagina