TOP

Geert Slaats koopt Yellow Cab terug: ‘De eerste reacties zijn razend enthousiast’ [interview]

Na vijftien jaar is Yellow Cab terug bij oprichter Geert Slaats (Grotesque Shoes). Na een periode van afwezigheid keert het merk voor herfst-winter 2019-2020 terug in de winkels. “Het klinkt misschien emotioneel, maar voor mijn gevoel is mijn kindje weer bij de vader.”
Waarom heb je Yellow Cab teruggekocht? Geert Slaats: “Het was niet gepland, want ik heb vijftien jaar geleden bewust de keuze gemaakt om de licentie aan groothandel New Steps te verkopen. Wel ben ik het merk altijd blijven volgen. Ik zag Yellow Cab in de loop der jaren veranderen en dat ging me een beetje aan het hart. De collecties werden meer mainstream, terwijl ik Yellow Cab altijd heb willen neerzetten als een premium merk met een duidelijk eigen signatuur. We probeerden ieder seizoen weer een originele en eigenzinnige collectie neer te zetten. Door het faillissement van merkhouder New Steps

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement