TOP

Geen modeshow tijdens Trend Event lente-zomer 2016

Tijdens het Trend Event, dat Cast bij de start van elk inkoopseizoen in samenwerking met ANWR-Garant Nederland organiseert, zullen komende zomer geen modeshows plaatsvinden.

Retail service-organisatie ANWR-Garant Nederland is de drijvende kracht achter de modeshows, maar door een combinatie van factoren is er komend inkoopseizoen een onderbezetting.

Dette van Heeswijk, inkoopdirecteur van ANWR-Garant Nederland vertelt: “Door het heugelijke feit dat drie collega’s van de afdeling inkoop met zwangerschapsverlof zijn of gaan en twee collega’s van de back-office ons helaas gaan verlaten, missen er een aantal sleutelfiguren.“

Niet makkelijk

“Omdat deze medewerkers van de afdelingen inkoop en backoffice niet kunnen bijdragen aan de voorbereiding en uitvoering is er besloten om de modeshow voor het inkoopseizoen lente-zomer 2016 te laten vervallen. Dit is geen gemakkelijke beslissing geweest, maar kwaliteit leveren staat voorop!”, aldus Van Heeswijk.

Het management van Cast en de directie van ANWR-Garant Nederland zijn aan het brainstormen over de aangepaste invulling van het Trend Event op maandag 10 augustus 2015.