TOP

Gallery Shoes & Fashion kijkt uit naar fysieke editie

Er is reden voor optimisme voor de organisatie van vakbeurs Gallery Shoes & Fashion, die gepland staat voor 29 tot en met 31 augustus 2021 in Düsseldorf. Met minder coronabeperkingen en meer exposanten lijken de seinen op groen te staan voor de aankomende fysieke editie.

“De markt trekt weer aan”, zo stelt Ulrike Kähler, managing director van beursorganisator Igedo Company, in een vooruitblik op de beurs. “We kijken er echt naar uit om het evenement op de reguliere datum te houden en we zijn verheugd om zoveel terugkerende exposanten te verwelkomen.” Inmiddels hebben zich meer dan vierhonderd merken aangemeld. De Alte Schmiedehallen, Kaltstahlhalle en Halle am Wasserturm van beurscomplex Areal Böhler zijn daarmee vrijwel volledig gevuld.

Persoonlijk

Ook exposanten verheugen zich op het event. Achim Gabor, voorzitter van de Raad van Bestuur van Gabor Shoes AG, laat weten: “Ik kijk ernaar uit om de fysieke editie van Gallery Shoes in Düsseldorf bij te wonen met onze merken. Het is belangrijk om collecties weer persoonlijk te kunnen tonen en we hopen veel klanten te zien tijdens de drie beursdagen.”

Ruimte voor ontspanning

Wel zullen deelnemers rekening moeten houden met de coronamaatregelen. Bezoekers moeten een bewijs van vaccinatie, van herstel na een Covid-19 infectie of een negatieve testuitslag kunnen laten zien om het beurscomplex te betreden. Maar eenmaal binnen biedt het evenement ook ruimte voor ontspanning in de vorm van lekker eten, drinken en elkaar ontmoeten na een lange beursdag. In het Areal Böhler-complex zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Beeld: Gallery Shoes & Fashion