TOP

Gallery Shoes & Fashion Industrial Showroom: 18 tot en met 20 april 2021

“Momenteel ligt de aanmeldstand bij 150 deelnemers met 350 brands, die op de komende speciale editie op het Areal Böhler-terrein in Düsseldorf aanwezig zullen zijn.

Ook handelaren kijken uit naar de speciale editie, met het oog op het completeren van hun assortiment. Het plaatsen van orders staat centraal…”

Ulrike Kähler
Managing Director Igedo Company

Areal Böhler in Düsseldorf zal daarbij als volgt worden ingedeeld: in de ‘Kaltstahlhalle’ zijn premium schoenenmerken maar ook een select aanbod fashion inclusief accessoires te vinden. De ‘Alte Schmiedehallen’ is voor contemporary-, urban-, comfort- en kids-schoenen en passende accessoires  gereserveerd. De ‘Halle am Wasserturm’ wordt traditiegetrouw door Agentur Klauser met meer dan 15 fashion-, schoenen- en accessoires-merken gevuld.

Verplichte veiligheidsmaatregelen

Tot de talrijke veiligheidsmaatregelen bij Areal Böhler behoort vanaf nu ook een uitstekend uitgerust Covid-testcenter in de ‘Glühofenhalle’, welke door exposanten en bezoekers kan worden gebruikt. “Dit aanbod bevelen we iedereen die naar ons toekomt, van harte aan,” aldus Ulrike Kähler.

Verplichte online registratie

De online registratie en legitimatie van vakbezoekers is verplicht. Bovendien dient iedere bezoeker bindend minimaal één showroom op te geven, die men tijdens het verblijf bij Areal Böhler zal bezoeken.

We verheugen ons op uw bezoek!

Voor meer info:
Gallery Shoes