TOP

Gabor presenteert nieuwe sportschoenencollectie

Comfortschoenenmerk Gabor heeft op de GDS een nieuwe sportschoenencollectie gepresenteerd met gepatenteerde zolentechnologie.

Onder de naam Gabor Sport brengt comfortschoenenmerk Gabor een nieuwe sportschoenencollectie voor lente-zomer 2017. De sneakers werden voor het eerst op de Global Destination for Shoes and Accessories in Düsseldorf (dinsdag 26 tot en met donderdag 28 juli) gepresenteerd. In het schoeisel zit een gepatenteerde zolentechnologie. “Met onze unieke technologie bieden wij onze dealers een echte noviteit en een perfecte aanvulling in het booming sneaker-segment“, laat Achim Gabor weten.

Technologie

Aan de gepatenteerde zolentechnologie is verschillende jaren gewerkt door een ontwikkelingsteam. De schoen moet de draagster ‘met iedere stap energie geven en voor extra demping, optimale luchtcirculatie en een ideale ergonomie zorgen’. De zool bestaat uit meerdere componenten en heeft carbon springveren erin zitten. Hiernaast is de schoen ook lichtgewicht, heeft het een uitneembaar voetbed en komt het in verschillende kleuren.

Reclame

De nieuwe sportlijn van Gabor krijgt ook een omvangrijk reclamepakket. Met de slogan ‘Power Inside’ adverteert het merk met de nieuwe collectie in zowel traditionele media als online en stelt haar dealers deco-materiaal ter beschikking.