TOP

Floris van Bommel maakt sneaker voor Belgische zanger Marcel Vanthilt

Sinds half mei 2018 liggen er Floris van Bommel-schoenen in de winkels die speciaal zijn gemaakt voor de Belgische zanger en presentator Marcel Vanthilt. Een deel van de opbrengst van de sneaker gaat naar het goede doel.

Het Nederlandse schoenenmerk Floris van Bommel heeft een schoen ontworpen met op de hiel de Belgische presentator, zanger én fervent Floris van Bommel-drager Marcel Vanthilt. Voor het design is inspiratie gehaald uit het ontwerp van Marcel Vanthilt’s meest recente album ‘Cashcash’. De sneakers zijn sinds half mei 2018 te koop via de monobrandstores in Brugge en Antwerpen, de webshop en geselecteerde Belgische winkels. De opbrengst gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’.

“Ik liep al een tijdje rond met het idee om Marcel te verrassen”, vertelt Floris van Bommel in een persbericht. “Toen we bij een leverancier vellen leer zagen liggen met lang grijs stekelhaar viel het kwartje. Met het harige leer en een rubberen brilletje hebben we achter op een sneaker het portret van Marcel gecreëerd. Marcel zag er de humor wel van in. Hij stelde zelfs voor om de schoen in gelimiteerde oplage te koop aan te bieden om zo ‘Kom op tegen kanker’ te ondersteunen.”

Floris van Bommel X Marcel Vanthilt (2)

Floris van Bommel X Marcel Vanthilt (3)