TOP

Floris van Bommel breidt vrouwenschoenenteam uit

Floris van Bommel gaat nog meer de focus leggen op de vrouwenschoenen. Dat doet het merk door te schuiven binnen het bestaande team en een nieuwe sales manager dames aan te stellen.

Sophie Bos gaat zich volledig focussen op het product management van de vrouwencollectie van Floris van Bommel. De afgelopen drie en een half jaar combineerde ze het ontwikkelen van de schoenencollectie met haar salesfunctie. Door de verschuiving is Marieke Kronenburg sinds het begin van inkoopseizoen winter 2017 aangesteld als nieuwe salesmanager voor de vrouwenschoenen in Nederland.

“Deze uitbreiding van het damesschoenenteam betekent een upgrade voor zowel de salesafdeling als voor de ontwikkelingsafdeling”, laat het merk weten.

Marieke Kronenburg

Kronenburg heeft veel ervaring in de mode. Na het behalen van haar certificatie Marketing Fashion op het London College of Fashion in 2004, was ze twee jaar store manager bij Replay. Hierna heeft ze meer dan tien jaar gewerkt als focus accountmanager bij Diesel Benelux BV op verschillende sales lijnen – van Jeans & Apparel tot Footwear & Luggage.

Contact

Kronenburg is telefonisch te bereiken op +31 (0)6 11 74 88 15. Er kan ook contact worden opgenomen door een mail te sturen naar mariekekronenburg@vanbommel.nl.