TOP

Euro-Holland wordt collectief lid CBW-Mitex

Alle tachtig leden van inkooporganisatie Euro-Holland zijn lid geworden van CBW-Mitex. Belangrijkste redenen voor dit besluit zijn de lobbykracht van de brancheorganisatie en haar specialistische kennis.

Volgens Euro-Holland biedt dit collectieve lidmaatschap de mogelijkheid relevante ontwikkelingen voor de retail en binnen de schoenendetailhandel op de voet te volgen.

CBW-Mitex krijgt met de toetreding Euro-Holland in een keer 25 extra schoenenretailers erbij. Een aantal leden van Euro-Holland was al individueel lid.

Meer deskundigheid
“Deze stap maakt het voor Euro-Holland mogelijk om meer deskundigheid voor leden beschikbaar te hebben. Als een specialistisch oordeel nodig is over bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden, of juridische hulp bij discussies met verhuurders of medewerkers, kunnen we nu direct bij CBW-Mitex terecht. Die gedachte alleen al is voor leden van Euro-Holland bijzonder aangenaam,” vindt Hans Vendrig , directeur van Euro Holland. 

Meer maatwerk
Dave Quadvlieg, branchemanager schoenen van CBW-Mitex, is blij met deze stap. “Dat hierdoor de samenwerking nog intensiever wordt is een logisch gevolg maar zal ook zeker leiden tot nog meer maatwerk. Ook leden van Euro-Holland die al aangesloten waren bij CBW-Mitex zullen de breedte en impact van onze activiteiten intensiever gaan ervaren,” zegt hij.