TOP

Enquête Cast: wanneer moet het nieuwe inkoopseizoen van start gaan?

Acht weken na de invoer van de coronamaatregelen, is het tijd om een eerste balans op te maken en voorzichtig vooruit te blikken op de zomerinkoop 2021. Uit een peiling van Cast blijkt dat de markt verdeeld is over de start van het nieuwe inkoopseizoen.
Meer dan 80 procent van de schoenenretailers is voorstander van het idee om het inkoopseizoen voor zomer 2021 met 1 of 2 maanden op te schuiven. Dat is een van de conclusies uit een enquête van Cast onder 278 (voornamelijk zelfstandige) schoenenretailers en 94 vaste exposanten. Met de peiling wil het centrum de huidige marktsituatie en de behoeften van zijn bezoekers en (vaste) exposanten in kaart brengen. “We nemen de bevindingen mee in de voorbereidingen van het komende beursseizoen”, zegt marketeer Claudia Klop. “Dit is een eerste aanzet tot het frequent monitoren van de behoeften van onze exposanten en bezoekers.”

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement