TOP
DWRS LABEL

DWRS viert 5-jarig bestaan… en wie jarig is, trakteert!

Dit jaar in november viert DWRS label haar eerste lustrum, een mijlpaal waar het bedrijf samen met haar klanten bij stil gaat staan. Vijf jaar geleden begonnen Marike Gennissen en Aukje Troost hun schoenenlabel DWRS label. Vandaag telt het bedrijf vijf medewerkers, 2 agentschappen en kijken ze terug op een groot aantal succesvol gelanceerde sneakers en boots!

Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan in de schoenen, vonden Marike Gennissen en Aukje Troost in 2015 het hun moment om een eigen schoenenlabel op te richten. “Ondanks de verzadiging in de schoenenmarkt zagen we destijds ruimte voor een nieuw label met een compleet eigen look & feel”, licht Marike enthousiast toe. “Onze visie op trends en mode wilden we laten zien in ons eigen schoenenmerk. Omdat we al een tijdje meedraaiden in de branche, voelde het niet als een sprong in het diepe.” Nu DWRS label haar eerste jubileum viert, is inderdaad gebleken dat het jonge bedrijf toen de juiste weg is ingeslagen.

“Mede dankzij het vertrouwen van onze klanten hebben we DWRS label kunnen brengen tot waar we nu staan met ruim 350 kopende retailers in Nederland, België en Duitsland, vijf medewerkers en een trouwe online klantengroep, iets waar we apetrots op en nog jaren mee door willen gaan.” DWRS label zal het eerste jubileum niet kunnen vieren met een feestje, maar laten het zeker ook niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Ze zullen de komende maand meerdere interessante acties aanbieden aan hun klanten om er samen toch een feestelijke maand van te maken.

Info: info@dwrslabel.com, 06-25 13 05 38