TOP

Dutch Shoe Academy presenteert nieuwe opleiding Shoe Developer

Op woensdag 11 april 2018 geeft Dutch Shoe Academy een presentatie over haar nieuwste opleiding Shoe Developer. Daarnaast word ook een nieuw platform gelanceerd.

Vanaf augustus 2018 kunnen studenten in vier jaar tijd alle facetten van het schoenenambacht leren in de nieuwe opleiding Shoe Developer. Vakmanschap wordt hier gecombineerd met de nieuwste technologieën en ondernemen. “De opleiding Shoe Developer is ontwikkeld door de groeiende vraag naar gespecialiseerd personeel in de schoenenbranche”, schrijft Dutch Shoe Academy in een persbericht. “Er is vraag naar vakmensen met een gedegen technische achtergrond die ook kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.”

Naast dat de inhoud en opzet van de opleiding worden uitgelegd tijdens de presentatie op 11 april, kan er ook meegepraat worden over wat je zelf graag terug wilt zien in de training. “Dit zal de aansluiting bij de behoefte vanuit de branche versterken.” Daarnaast wordt diezelfde avond ook het platform Dutch Shoe Industrie gelanceerd. “Een platform waar wij bedrijven en organisaties willen laten samenwerken, ontwikkelen en onderzoeken.”

De presentatie vindt plaats op woensdag 11 april 2018 van 18.30 tot 21.00 uur op de St Laurensdreef 22 in Utrecht. Aanmelden kan via info@dhta.nl. Er wordt voor een lichte broodmaaltijd gezorgd.