TOP

Dutch Shoe Academy opent vergaderruimte in Cast

Op 29 januari 2018 hebben Cast en Dutch Shoe Academy samen een ‘Meeting Room’ geopend in het schoenencentrum in Nieuwegein. De vergaderruimte is ook beschikbaar voor branchevreemde bedrijven.

In de nieuwe vergaderruimte kan inspiratie opgedaan worden over materialen, technieken en de kunst van het schoenmaken. Bart Wendrich, directeur van Dutch Shoe Academy, laat via een persbericht weten dat het belangrijk is dat de branche weet dat Nederland een schoenenopleiding heeft. “De gehele schoenenbranche verzamelt zich in Cast en het is voor ons dan ook de uitgelezen kans om de branche hierop te wijzen en samenwerkingen te zoeken met leveranciers, fabrikanten en retailers.”

De DSA Meeting Room is ingericht door docenten, studenten en alumni van de Dutch Shoe Academy, in samenwerking met The Virtual Shoe Museum en Col-lec-tion. De ruimte is te vinden op de eerste verdieping in Cast bij de kantoren van Ecco, Rockport en Arcon. Reserveren kan door te bellen naar 030-6037233 of door een mail te sturen naar info@cast.nl.