TOP

Dungelmann Schoenen verhuist hoofdkantoor naar Den Bosch

Vanaf december 2018 verhuist Dungelmann Schoenen haar hoofdkantoor van Delfgauw naar Den Bosch. Het familiebedrijf neemt intrek in de bestaande winkel aan de Pensmarkt.

Dungelmann Schoenen gaat met haar hoofdkantoor verhuizen. Vanaf december 2018 vertrekt het familiebedrijf uit Delfgauw en neemt intrek in de bestaande winkel aan de Pensmarkt in het centrum van Den Bosch. “Naast de verdere professionalisering, die onder leiding van directeur Loes Lieste -Van De Velde is ingezet, is de directe link met de winkel en consument een belangrijke drijfveer om deze stap te zetten”, verklaart het bedrijf in een persbericht. “Door een aanpassing in de goederenstroom worden de winkels van Dungelmann vanaf december 2018 rechtstreeks bevoorraad.”

Flagshipstore

Dungelmann wil de rijke online ervaring doorzetten in de fysieke winkels en maakt daarom van haar Bossche winkel een flagshipstore. Door merken uit te lichten middels een shop-in-shop concept komen inspiratie en merkbeleving samen. “Wij willen klanten blij maken en verrassen met hun persoonlijke keuze. Zo loop je een ervaring rijker de winkel uit.”

Lees ook: Dungelmann zet extra in op omnichannel