TOP

Dungelmann opent nieuwe flagshipstore in Den Bosch

Schoenenketen Dungelmann opent aanstaande zaterdag 1 december 2018 haar vernieuwde winkel in Den Bosch.

Beeld: de oude look van Dungelmann in Den Bosch

De schoenenzaak van Dungelmann in Den Bosch heeft een flinke metamorfose ondergaan tot flagshipstore. Daarnaast is er nog een verandering bij Dungelmann; het hoofdkantoor is verhuisd en zit nu boven de winkel op de Bossche markt. De officiële opening van de nieuwe zaak staat gepland op zaterdag 1 december. Tijdens de feestweek voor de opening (vanaf 25 november) kunnen klanten meedoen aan winacties via sociale media.

Krachtige beleving

Directeur Loes Lieste-van de Velde vertelt in een persbericht over de nieuwe winkel: “Onze klanten gaan voor kwaliteit. Daar hoort een krachtige beleving bij. Daarom hebben we onze flagshipstore onder handen genomen. De ruimte is prachtig geworden. We kunnen onze collecties nu perfect presenteren en de sfeer en uitstraling zijn grandioos.”

Klantenservice op winkelvloer

Naast het nieuwe vlaggenschip is ook het hoofdkantoor verhuisd. Lieste-van de Velde licht toe: “We zaten in Delfgauw op een industrieterrein en dat moest anders. Nu staan onze bureaus boven de winkel. De klantenservice zit zelfs op de winkelvloer. We hebben zo meer feeling met klanten en zien wat er gebeurt. We springen nu al adequater in op klantwensen en dat was exact de bedoeling.”