TOP

Drie generaties in de schoenen: Theunissen Schoenmode bestaat 100 jaar

Theunissen Schoenmode in Heerlen vierde in februari het 100-jarig bestaan. Ondernemers Roger en Claudia Theunissen bouwen de familiezaak – met sinds 2004 een aparte kinderschoenenwinkel, Theuntje Kinderschoenen – als derde generatie verder uit. “Zodra het weer kan, plannen we het jubileumfeest alsnog.”
Als kind schreef Roger Theunissen al in een opstel voor de basisschool dat hij later de schoenenwinkel van zijn ouders wilde overnemen. Nu geeft hij samen met zijn vrouw Claudia als derde generatie leiding aan familiebedrijf Theunissen Schoenmode in Heerlen. “Ons gezin woonde boven de zaak”, vertelt hij als we de ondernemers in de winkel opzoeken. “Een van mijn vroegste herinneringen is de geur van leer die altijd in mijn slaapkamer hing. Na het afronden van de middelbare detailhandelsschool in 1991 ben ik op mijn negentiende in het bedrijf komen werken. Toen ben ik echt verliefd geworden op het vak.”

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement