Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Dr. Martens krijgt eigen verkooporganisatie in Benelux

Het Britse schoenenmerk Dr. Martens neemt per 1 april 2014 de verkoop en distributie in de Benelux van Fros International bv over.

Het huidige distributiecontract met Fros International bv voor Dr. Martens in de Benelux loopt op 1 april 2014 af.

Dr. Martens Airwair start twee volledige dochterondernemingen (Dr. Martens Airwair NL bv  in Nederland en Dr. Martens Airwair Belgium bv in België) om de retailers en consumenten in de Benelux een directe service te kunnen bieden.

Verkoop herfst/winter collectie 2014
Tot 1 april 2014 zal Fros International bv de enige Dr. Martens distributeur zijn voor alle aanvragen en bestellingen (inclusief het plaatsen en verwerken van herfst-winter 2014 termijnorders voor leveringen tot en met 30 september 2014).

Fros is met de voorverkoop van de herfst/winter collectie 2014 in de showrooms in Nieuwegein en IJsselstein in Nederland en in België in Trade Mart in Brussel gestart.

Nieuw team
Het nieuwe team van Dr. Martens/Airwair in de Benelux bestaat vanaf 1 april 2014 uit:

– Rafshan Amir, manager voor de Benelux. Hij is gestationeerd in Nederland en verantwoordelijk voor de verkoop in heel Nederland. De collectie zal worden getoond in de nieuwe Dr. Martens-showroom in Cast, Nieuwegein.

– Joni Verheyleweghen, sales manager voor België. Hij is is gestationeerd in België en verantwoordelijk voor de verkoop in België en Luxemburg en rapporteert aande Benelux-manager. De collectie zal worden getoond in de nieuwe Dr. Martens-showroom in Trade Mart, Brussel.

– Fiona Spoormaker, medewerker klantenservice. Zij is gestationeerd in Parijs en draagt zorg voor de klanten in de Benelux.