TOP

Double V heeft nieuwe Belgische vertegenwoordiger


Wegens de groei van het label is Double V op zoek gegaan naar een agentschap voor België. De keus is hierbij gevallen op agentuur BVBA Verduyn Eduard, die vanaf nu het merk gaat vertegenwoordigen.

BVBA Verduyn Eduard gaat het schoenenmerk Double V vertegenwoordigen in België. Vanwege de grote groei van het merk, ging Double V op zoek naar een Belgische vertegenwoordiger, die ze vonden in BVBA Verduyn Eduard. Dit is een familiebedrijf bestaande uit de zussen Sophie en Mieke Verduyn, samen met hun schoonbroer Patrick Albers. Ze staan bekend om de verkoop van verschillende merken zoals Pikolinos en Paul Green.

Ander imago

Schoenenlabel Double V bestaat nu iets meer dan een jaar, en werd deze zomer voor het eerst uitgeleverd. Het comfortmerk brengt sneakers en sporty instappers en is een zustermerk van Verhulst Shoes. De merken zijn wel van elkaar gescheiden, omdat de labels een heel ander imago hebben.

Aparts 

Vorig jaar vertelde de accountmanager van Double V, Maarten Heemskerk, aan Schoenvisie: “Er is momenteel veel te koop, maar heel veel is ook hetzelfde. Winkeliers kunnen zich niet meer onderscheiden, omdat alle collecties enorm op elkaar lijken. Daarom dachten wij: laten we niet het zoveelste sneakermerk worden, maar juist iets aparts neerzetten.”

 

Contactgegevens BVBA Verduyn Eduard België:

Showroom

Bloemendallaan 92

B – 1853 Strombeek-Bever

 

Contactpersonen

Telefoon Sophie Verduyn: 0475-878664

Telefoon Mieke Verduyn: 0479-829579

Telefoon Patrick Albers: 0476-328030

 

Contactgegevens Verhulst Shoes

Showroom 237 blauw in Cast

 

013-5421427

info@verhulstshoes.nl

www.verhulstshoes.nl