TOP

Diversité Footwear gaat samenwerking aan met Saija Store [foto’s]

Op donderdag 7 december 2017 viert Diversité Footwear de lancering van een schoenen- en tassencollectie met Saija Store. “Vanaf het moment dat we met Charissa spraken over de samenwerking, was ik geboeid door haar drive en visie. Wat wij samen hebben ontworpen zijn tijdloze producten met een verhaal, die je voor altijd wilt dragen.”

Voor de collectie voor mannen en vrouwen hebben de twee Rotterdamse bedrijven zich laten inspireren door de Erasmusbrug. De vierdelige tassenserie draait om simpliciteit en kwaliteit en bestaat uit een rugzak, aktetas, clutch en shopper. Daarbij zijn bijpassende schoenen ontworpen. Ieder model is handgemaakt, in zeer beperkte oplage verkrijgbaar en genummerd om de exclusiviteit te waarborgen. “Ik geloof in de kracht van verbinding, omdat het laat zien dat incidentele ontmoetingen kunnen leiden tot samenwerkingen met een inspirerend en innoverend proces als gevolg”, laat Wesley dos Santos, mederichter van Diversité Footwear, in een persbericht weten.

Op donderdag 7 december 2017 wordt de collectie gelanceerd bij Collab Store op de Meent in Rotterdam. De producten zullen daar tot 10 december verkrijgbaar zijn en daarna ook op de website van Diversité en Saija te vinden zijn.

Charissa Saija, oprichter van Saija Store: “Dit is de eerste keer dat ik samenwerk met een schoenenlabel. Ik raakte geïnspireerd door hun verhaal en ik merk dat ik enorm veel energie krijg van het gezamenlijk omzetten van ideeën in volledig functionerende, exclusieve producten. Producten waarvan je kunt voelen dat iemand er met veel liefde en aandacht aan heeft gewerkt.”

Lees ook een eerder interview met Diversité Footwear: “Ik heb thuis 25 samples liggen omdat het perfect moet zijn.”

Diversite x Saija (11)

Diversite x Saija (4)

Diversite x Saija (5)

Diversite x Saija (7)

Diversite x Saija (8)

Diversite x Saija (9)