Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Dit is de winnaar van De Beste Schoenmakerij van Nederland 2017

Tijdens de schoenmakersvakbeurs NSV Plein werd op zondag 9 april 2017 de prijs voor Beste Schoenmakerij van Nederland 2017 uitgereikt. | Foto: fotofinesse.eu

Schoenreparatie Regeling uit Dedemsvaart is op zondag 9 april 2017 uitgeroepen tot Beste Schoenmakerij van Nederland 2017. De prijs werd uitgereikt door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV) tijdens de schoenmakersvakbeurs NSV Plein in de Evenementenhal in Gorinchem. “Schoenreparatie Regeling v.o.f. is een bijzonder mooi ingericht bedrijf dat een prachtige kwaliteit reparatie levert”, schrijft de jury in het rapport. “Zij leveren niet alleen de bekende reparaties aan schoenen maar zijn vooral ook heel breed in hun dienstverlening. Rijlaarzen, volledige revisies, ritsen en het verkrappen en innemen van schachten behoren tot hun specialiteiten.”

Ook de kwaliteit van het stikwerk, de aanwezigheid op social media en het investeren in innovaties viel de jury op. “Het bedrijf investeert in de opleiding en het welzijn van de medewerkers en heeft hen allemaal in het eigen bedrijf opgeleid. Het moeilijkste aan het werken met meerdere mensen in de schoenmakerij, het leveren van een constante kwaliteit, is hier perfect op orde.” De eigenaar van Schoenreparatie Regeling mag nu een jaar lang in een Skoda Citigo promotieauto – voorzien van zijn eigen logo – rondrijden.

Andere genomineerden

Samen met de winnaar waren er 4 bedrijven genomineerd voor de Beste Schoenmakerij van Nederland 2017. Jury: “De genomineerden zijn stuk voor stuk prachtige bedrijven op mooie locaties waarbij zowel het vakwerk in de zaak als de ingezonden bijdrage aan de vakwedstrijd van een hoog niveau zijn.”

  • 2e prijs: Franky’s Kwaliteits Schoenmakerij uit Dommelen
  • 3e prijs: Hendrik’s Ambachtelijke Vakschoenmakerij uit Amsterdam
  • 4e prijs: Vakschoenmakerij Bolle uit Sliedrecht

Eisen

Om mee te dingen naar De Beste Schoenmakerij van Nederland moesten de deelnemers hun bedrijf presenteren door te omschrijven waarom zij de Beste Schoenmakerij van Nederland zouden moeten worden en een presentatie insturen van hun bedrijf, hun vakwerk en reclameactiviteiten.

Daarnaast kwam de jury onaangekondigd  op bezoek waarbij gelet werd op:
•             Inrichting en assortiment

•             Het interieur- en exterieur van de zaak
•             Uitstraling van de ondernemer en zijn personeel

•             De kwaliteit van de dagelijkse reparatie

•             Reclameactiviteiten in de zaak

•             Onderhoud van de machine

•             Werken volgens de drie praktijkrichtlijnen van het VASt-traject


Foto: Fotofinesse.eu