TOP

Dit is de nieuwe collectie van Recharge Footwear voor winter ’20-’21

Comfort re-designed, dat is de kern van Recharge Footwear. Omdat steunzolen je schoenen keuze niet zouden mogen beperken.

Voor veel vrouwen is dit wél het geval. Oprichtster van het label, José Illegems, weet als geen ander hoe teleurstellend het is als je een mooie fashion schoen ziet, maar hem niet kunt dragen omdat er geen steunzool in past. Met de – inmiddels negende – collectie is een vervolg gegeven aan succesnummers met een bewezen pasvorm. Zo is er nu een mooi haklaarsje met 2 hakhoogtes, om ook de vrouw te bedienen die wel een hak wil dragen, maar niet hoger dan 3 cm. Daar is veel vraag naar geweest.

De nieuwe ‘square toe’ is toegevoegd aan de collectie, in diverse soorten leer, zoals croco en suède. Heel elegant, maar wel met voldoende ruimte voor een eigen zooltje. Veel rijg boots, zowel gekleed met hak, als in een stoere “combat” variant. Kortom, meer dan een bezoek waard in de nieuwe showroom in Breda. Hier presenteert Recharge haar wintercollectie voor 2020-2021 in het monumentale pand van de oude rechtbank. De vertegenwoordiging gaat via José Illegems, oprichter en designer van het label.

Info: jose@rechargefootwear.nl , 06-44077653