TOP

Deze schoenenmerken zijn nieuw bij de Bijenkorf

Voor het voorjaar van 2017 heeft de Bijenkorf een nieuwe modemerken aan het assortiment toegevoegd, zowel in de winkels als online.
De Bijenkorf heeft nieuwe modemerken aangekondigd die vanaf het voorjaar 2017 in de winkels hangen. Enkele merken zijn exclusief te verkrijgen bij het warenhuis.
 

Vrouwenschoenen
 
De afdeling vrouwenschoenen krijgt er de volgende merken bij: Cruyff, ETQ, Gianvito Rossi, J.W. Anderson, Marni, Saint Laurent, Valentino, Won Hundred en Y-3. Dries van Noten is nu verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam. De merken Axel Arigato, Gucci en Jimmy Choo zijn online verkrijgbaar.
 
Vrouwenmode
 
De vrouwenmode is uitgebreid met de volgende merken: Bananatime, Champion, Ellery, Faith Connexion, IKKS, J.W. Anderson, Liu Jo, Lois, Mads Norgaard, Marc Aurel, Marcelo Burlon, Mother, N.21, Off-White, Part Two, Riani, Saint Laurent, Second Female, Ulla Johnson en Y-3. Yeezy wordt vanaf half maart alleen in de Bijenkorf Amsterdam en online aangeboden.
 
De collectie van Ronald van der Kemp, winnaar  van het Cultuurfonds Mode Stipendium 2017, is in Nederland exclusief te vinden bij de Bijenkorf Amsterdam. Daarnaast zijn Dries van Noten en Philipp Plein vanaf nu verkrijgbaar in de vestiging in de hoofdstad.
 
Mannenmode
 
Voor mannen heeft de Bijenkorf de volgende merken aan het assortiment toegevoegd: Aspesi, Champion, Dries van Noten, Gucci, Harmony, IKKS, Maison Kitsuné, Only and Sons, Our Legacy, Pierre Balmain, Saint Laurent, Seven, Stella McCartney, Suitsupply, The New Designers en WoodWood. Yeezy wordt vanaf half maart aangeboden in de Bijenkorf Amsterdam en online. De afdeling mannenschoenen krijgen er Dries van Noten en ETQ bij.
 
Kindermode
 
Ook in de categorie kindermode voegde de Bijenkorf nieuwe merken toe: Absorba, American Outfitters, Diesel boys, Levi’s, Oilily/Room seven, Soft Gallery, Versace en Z8.
 
Active
 
In sportswear is de collectie uitgebreid met de volgende merken: Ivy Park, Lacoste Sport, LNDR, Love Stories Sport, Lucas Hugh, Puma x Kendall Jenner, Susy Cyclewear en Tommy Hilfiger Sport.