TOP

Develab steunt Villa Pardoes

Kinderschoenenmerk Develab gaat een steentje bijdragen aan Villa Pardoes door middel van een sponsoractie. De stichting bezorgt zieke kids een onvergetelijke vakantie.

Develab is een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes, ‘omdat wij van mening zijn dat ieder kind, groot of klein, ziek of gezond, een onbezorgde tijd moet kunnen beleven’. “Develab shoes promoot buitenspelen, ontdekken en erop uitgaan, maar dat is niet voor alle kinderen mogelijk of vanzelfsprekend”, schrijft het kinderschoenenmerk in een persbericht. “Iedereen van Villa Pardoes werkt keihard om een droom te laten uitkomen. Develab wil daarbij helpen.”

Actie

De sponsoractie houdt in dat iedere consument bij aankoop van een Develab-schoen een code ontvangt waarmee drie nachten in een zespersoons villa in Oasis Parcs in Ouddorp gewonnen kan worden. Bij iedere gecheckte code doneert Develab €0,50 aan Villa Pardoes. Rond de zomervakantie wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

Daarnaast heeft Develab voor acht kinderen ‘Model for a day’ georganiseerd. Tijdens de feestelijke dag werden Rosanne, Mats, Roos, Sven, Ethan, Vivienne, Emiel en Nona door een professionele fotograaf op de foto gezet met hun Develab-schoenen. De ervaringen worden komende weken gedeeld op de social media van Develab.

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantie park voor kinderen van 4 tot 12 jaar die ernstig of zelfs levensbedreigend ziek zijn. Bij het verblijf in Kaatsheuvel (vlak bij de Efteling) zorgt een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren ervoor dat de kids een onvergetelijke vakantie hebben. De stichting ontvangt geen subsidie of verzekeringsgelden en is compleet afhankelijk van sponsoring.