TOP

Desirée van Haren versterkt team Lazamani

Desirée van Haren is per 1 januari in dienst getreden bij het kleurrijke schoenenmerk Lazamani. Met haar ruime ervaring zal zij zich breed binnen de organisatie gaan inzetten, van productontwikkeling tot verkoopactiviteiten

Voor Miranda Schreiner, eigenaar van Lazamani, komt deze versterking na het plotselinge verlies van haar partner Franco Jansen als geroepen. “Meteen vanaf het eerste gesprek met Desirée was er een klik. Met haar persoonlijkheid, bevlogenheid en passie voor het vak past ze uitstekend bij onze dynamische, ondernemende en servicegerichte cultuur”, zo zegt zij in een persbericht.

Volop mogelijkheden

Desirée van Haren heeft veel ervaring in de schoenenbranche, opgedaan in haar tijd als eigenaar van Asmo I.D. Dit bedrijf, dat private label importeerde en producent was van het kinderschoenenmerk Go4it!, heeft zij in 2020 beëindigd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Die denkt zij nu gevonden te hebben bij Lazamani. “Ik ben trots deel te mogen uitmaken van dit leuke team. Het voelt goed om deze stap te zetten. Lazamani heeft een vrolijke uitstraling met een heldere beleving en ik zie volop mogelijkheden om het merk nationaal en internationaal verder uit te bouwen.”

Breed inzetten

Desirée zal zich breed binnen de organisatie gaan inzetten vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen. Daarnaast zal ze regelmatig aanwezig zijn in de showroom op Cast in Nieuwegein en, zodra de omstandigheden het weer toelaten, op nationale en internationale beurzen.

Beeld: Lazamani