TOP

Dennis Beute benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van Cast

Dennis Beute, de algemeen directeur van ANWR-Garant Nederland, is op 16 april 2018 toegetreden tot het bestuur van Cast. Per 1 juli volgt hij Gerard-Jan van Blokland (Van Drunen Schoenfabriek) op als voorzitter.

Dennis Beute (ANWR-Garant Nederland) en Kristel Hooijer (Hooijer Groep) zijn tijdens de ledenvergadering van 16 april toegetreden tot het bestuur van Cast. In een persbericht schrijft het schoenencentrum: “Dit gaf een zeer frisse kijk op zaken, waardoor het bestuur het vertrouwen in Dennis Beute als voorzitter heeft uitgesproken.” Beute neemt de functie per 1 juli over van Gerard-Jan van Blokland, algemeen directeur van Van Drunen Schoenfabriek en de huidige voorzitter van het Cast-bestuur.

De samenstelling van het bestuur wordt hiermee als volgt: Dennis Beute (voorzitter), Richard Brekelmans (penningmeester), Charlotte Dassen-Soons (secretaris), Pepijn van Bommel, Jurgen Beerens, Willem de Graaff, John Snoeren, Corné van der Tang en Kristel Hooijer.

Volop in beweging

Het schoenencentrum is momenteel volop in beweging. Directeur Lieke Poppe maakte vorige maand bekend haar functie na een dienstverband van 18,5 jaar neer te leggen. Wanneer Poppe precies afscheid neemt en wie haar opvolger wordt, is nog niet bekend. Andere ontwikkelingen zijn een nieuwe eigenaar met nieuwe contractvoorwaarden, en een upgrade van het centrum. Met deze wijzigingen wil Cast ‘de waardevolle rol van het centrum, voor zowel retailers als leveranciers, versterken’.

Retail verandert

“Ik kijk ernaar uit om er samen met het bestuur voor te zorgen dat Cast ook in de toekomst voor alle partijen een attractief inkoopcentrum blijft”, zegt Beute. “De retail verandert en Cast is bereid mee te veranderen. We staan daarom altijd open voor (groepen) ondernemers en leveranciers die hun business willen verleggen naar Nieuwegein.”

Foto: Cast