TOP

De nieuwe wintercollectie van Colors of California: comfortabel en trendy

Voor het herfst-winterseizoen 2021 maakt Colors of California een wereldreis, waarbij de modehoofdsteden New York, Londen, Milaan en Parijs worden bezocht: een verhaal dat een eerbetoon is aan de landen, die de collectie inspireerden.

De collectie biedt een brede scala schoenen aan, die tot in de details zijn bestudeerd om comfortabel en praktisch te zijn, maar tegelijkertijd altijd trendy. De gebruikte maar eenvoudige materialen geven aan de collectie een mix van comfort en stijl. De wintercollectie is de getuigenis van de levendige spirit van het merk, verrijkt met accessoires en prints met unieke facetten, zoals glitter, teddy, dierenprints, laminaten, pailletten, studs, sterren en pompons.

De voorstellen van Colors Of California voor het komende winterseizoen zullen door iedereen enthusiast worden ontvangen, van millennials, die op zoek zijn naar een meer urban look, tot trendsetters, die van een wereldwijds leven houden. Een reis, die de charme en verleiding verteld van een kosmopolitische vrouw,  een wereldburger,  waarin accessoires en prints met elkaar vermenged zijn met vrouwelijke en ongebruikelijke details geinspireerd door de meest authentieke ‘esprit de voyage’.

Informatie: colorsofcalifornia.it, Artcrafts International S.p.A, sales@artcrafts.it
Inkoop via: Looks Agencies, dennis@looks-agencies.be, +32/ 32908959