TOP

De Bijenkorf opent in Den Haag grootste designerschoenenafdeling

De Bijenkorf in Den Haag heeft de grootste designerschoenenafdeling voor vrouwen van Nederland geopend, zowel qua oppervlakte als merkenaanbod.

Op een oppervlakte van ruim 660 vierkante meter zijn meer dan zestig luxe merken te koop. Het totale merkenaanbod varieert van ontwerpers als Alexander Wang, Isabel Marant, Paul Smith, Stella McCartney en exclusief bij de Bijenkorf Rupert Sanderson tot luxe modehuizen als Jil Sander, ChloƩ, Salvatore Ferragamo, Valentino en Givenchy.

Bijoux en lederwaren
De nieuwe damesschoenenafdeling wordt tegelijkertijd geopend met de nieuwe afdelingen bijoux en lederwaren. De nieuwe afdelingen zijn onderdeel van het resultaat van een grootscheepse verbouwing op de parterre en eerste etage, die in mei volledig wordt afgerond. Daarmee wordt het filiaal in totaal met 1600 m2 vloeroppervlak uitgebreid.

Uitbreiding luxe segment
De verbouwing en uitbreiding van het luxe merkenpakket past binnen de strategie van de Bijenkorf die erop gericht is om het luxe segment uit te breiden binnen de filialen en deBijenkorf.nl.