TOP

Cast wijzigt winterprogramma na verlenging lockdown

Cast heeft het programma voor het inkoopseizoen winter 2021-2022 aangepast, nu de lockdown tot 9 februari is verlengd. De open dagen en evenementen voor die datum worden afgelast.

Het centrum is en blijft geopend voor afspraken met leveranciers. Bezoekers dienen rekening te houden met een aantal veiligheidsmaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje, voldoende afstand houden van elkaar en een maximumaantal aanwezigen per showroom. Een overzicht van alle maatregelen is hier te vinden.

Open dagen en evenementen

Het aangepaste programma start op maandag 15 februari met de eerste officiële open dag, waarbij alle showrooms open zijn (9:00 – 17:00 uur). De open dagen en evenementen voor die datum komen te vervallen. Het gaat om de Sport Lifestyle Dag op 1 februari en de Kids Dag op 8 februari. Het eerste evenement op de nieuwe planning zijn de Schoenendagen van 28 februari tot en met 2 maart 2021. Ook de data van de Lederwarendagen (15-16 maart 2021) en de Comfortdagen (22-23 maart 2021) blijven vooralsnog ongewijzigd.

Het volledige programma (tot en met juni 2021) is hieronder te zien of hier te downloaden. Deze planning is onder voorbehoud en kan nog wijzigen op basis van de overheidsmaatregelen.

Beeld: Cast