Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Cast neemt extra maatregelen vanwege coronavirus

Cast neemt extra maatregelen in verband met het coronavirus. De evenementen en verplichte open dagen voor maart 2020 vervallen.

Het kabinet maakte donderdagmiddag tijdens een persconferentie een groot pakket met nieuwe maatregelen bekend om het coronavirus in Nederland in te dammen. Een daarvan is een verbod op evenementen met meer dan honderd personen tot 31 maart 2020. Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid heeft ook Cast maatregelen getroffen, meldt het management.

Cast & Accessoires verplaatst

Cast blijft tot nader order toegankelijk voor (reeds geplande) afspraken, maar alle geplande evenementen en verplichte open dagen vervallen voor maart 2020. Daaronder valt ook de segmentdag Cast & Accessoires, die maandag 16 maart zou plaatsvinden. Dit evenement wordt verplaatst naar een latere datum. Verder is de catering per direct gesloten en is het Middenplein afgesloten voor lunch of overleg. Alle eerder gestelde hygiënemaatregelen blijven van kracht.

Cast stelt in een persbericht: “Een verplichte open dag (of het openstellen voor bezoek) levert meer dan 100 personen binnen het centrum op. Om enige schijn van het organiseren van een evenement of openstelling van het gebouw voor een grotere groep mensen te wekken is deze beslissing door het management genomen.”

Een overzicht van de getroffen maatregelen:

  • De catering is per direct gesloten. Er mag geen voedsel op het Middenplein genoten worden of worden gezeten voor overleg.
  • Het evenement Cast & Accessoires wordt verplaatst naar een latere datum.
  • Alle verplichte inkoopdagen en evenementen vervallen voor maart 2020.
  • Betreden van het gebouw kan enkel met een toegangspas en bij (reeds geplande) afspraken.
  • De toegang kan worden ontzegd op ieder moment binnen de periode waarin de overheidsmaatregelen gelden.
  • Alle eerder gestelde hygiënemaatregelen blijven van kracht.

Noot van de redactie: in eerdere communicatie van Cast en een eerdere versie van dit bericht werd gesteld dat het centrum tot nader order vergrendeld zou worden. Dat is onjuist; Cast blijft toegankelijk voor (reeds geplande) afspraken, maar verzoekt schoenprofessionals het pand alleen te bezoeken wanneer dat echt nodig is.

Verdere updates zullen volgen via de mail en website van Cast.

Foto: Cast