TOP

Bulaggi versterkt salesteam

Het moederbedrijf van Bulaggi werd begin dit jaar nog failliet verklaard, maar het tassenmerk maakte al snel een doorstart. Het salesteam wordt nu versterkt met een nieuwe accountmanager.

Jolieke Bokelaar versterkt sinds 15 augustus het salesteam van Bulaggi. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht. De nieuwe accountmanager zal het relatienetwerk van het merk in Nederland onderhouden en verder uitbouwen. “Ik voel me erg aangetrokken tot het merk”, laat Bokelaar weten. “Het past bij mij als persoon en vanwege de uitgebreide collecties zie ik veel mogelijkheden om het merk verder uit te bouwen. Een uitdaging waar ik met veel plezier naar uit kijk!”

De komende weken zullen voor Bokelaar in het teken staan van internationale beurzen zoals de ISLN, MIPEL en ILM. “Ik hoop hier in korte tijd zoveel mogelijk klanten te leren kennen.”

Jolieke Bokelaar

Bokelaar heeft altijd al een band gehad met mode. Ze heeft de opleiding TMO Fashion Business School gevolgd en was al tijdens haar studie actief in de modebranche. Bokelaar heeft hierna internationaal ervaring opgedaan bij modemerken zoals Guess en Escada in New York.

Faillissement

Bulaggi werd 45 jaar geleden opgericht door Wim en Trix Walraven. In 2007 droeg Walraven senior het stokje over aan zijn zoon Arjan, die zeven jaar aan het roer stond. In 2014 werd het merk verkocht aan Arwa b.v. . Dit moederbedrijf werd echter op 9 juni failliet verklaard. Arjan Walraven heeft het bedrijf sinds kort weer overgenomen. “Bulaggi & More ziet goede kansen om Bulaggi’s marktpositie in Nederland, met name in de fashionbranche, verder te versterken. De komst van Jolieke past goed in deze strategie.”

Contact

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bokelaar door te bellen naar 06 – 53 33 37 79 of door te mailen naar Jolieke@bulaggi.com.