TOP

BonnieDoon® terug in de spotlights

Het merk BonnieDoon® maakt sinds de overname in 2019 een explosieve groei door en daarmee haar “comeback” in de Europese schoen- en beenmodebranche. De keuze om volledig in Portugal en Italië te gaan produceren maar zeker ook de vernieuwing binnen het stylingteam werpt haar vruchten af.

BonnieDoon® brengt al haar nieuwe collecties onder OEKO-TEX label op de markt en kiest er zeer bewust voor om meer en meer te werken met bio cotton. Voor de HW komt BonnieDoon® – naast uitbreiding in de basics – met fantastische fashion collecties voor iedere doelgroep: man vrouw, van jong tot oud en van casual tot de business line. Kortom: een label dat u echt iets te bieden heeft.

Naast alle vernieuwde collecties is het bestellen van BonnieDoon® producten, zonder verplichte voorverkoop, via de B2B webshop bijzonder eenvoudig.   Met BonnieDoon® onderscheid u zich als schoen- en of been-modespecialist!

BonnieDoon® dealer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 085-0645699 / verkoop@bonniedoon.nl / www.bonniedoon.nl