TOP

Bol.com breidt assortiment uit met tassen

Online warenhuis Bol.com zet een volgende stap richting mode. De webwinkel breidt het assortiment uit met een tassencollectie.

Bol.com breidt het assortiment uit met tassen, clutches en portemonnees, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. De collectie bestaat uit maar duizenden tassen van tactig verschillende merken, waaronder TOV essentials, by LouLou, Guess en Cowboysbag.. De prijzen variëren van vijf euro tot honderden euro’s.

Via de zoekfunctie kunnen consumenten een selectie maken uit merk, prijs, materiaal, type en stijl. Daarnaast kunnen er reviews bekeken worden van andere gebruikers.

Ontwikkelingen

Bol.com begon in 1999 met de verkoop van boeken en binnen vijf jaar werd er entertainment aan toegevoegd. Anno 2015 is Bol.com uitgegroeid tot een heus online warenhuis waar inmiddels ook sportschoenen, tassen en sieraden te koop zijn. Of de webshop zich nog verder gaat ontwikkelen in het mode-aanbod is nog niet bekend.

Voor België heeft Bol.com nog een primeur: ook de schoenencollectie van de Belgische schoenenketen Torfs is vanaf heden verkrijgbaar in de webwinkel.