TOP

Boek ‘Eerste Hulp Bij Webshop’

Met 'Eerste Hulp Bij Webshop' is er eindelijk een handleiding gekomen die je kunt raadplegen voor uitleg en advies over E-business. Auteur Jeroen van der Geest, oprichter van full service internet bureau WebArchitects, neemt je mee door de wereld van het online zakendoen, wat voor velen onbekend terrein is.

Wil je het internet op met je business en misschien zelfs wel een webshop starten, dan zullen enkele prangende vragen de kop op steken. Waar begin je bijvoorbeeld mee, waar moet je allemaal aan denken en wat zijn de do’s and don’ts? Het boek is zelfs voorzien van een handige begrippenlijst die je een bondige uitleg geeft over veelvoorkomende termen op het internet. Het boek is informeel geschreven en voorzien van kleurrijke illustraties, wat het lezen en opzoeken van informatie een aangename bezigheid maakt.

In het voorwoord benadrukt de directeur van de Thuiswinkel organisatie nog eens welke grote stappen E-business de afgelopen jaren heeft gemaakt. Online uitgaven blijven stijgen en daarbij wordt de retail en modebranche niet overgeslagen. Met een verschuiving van bricks naar clicks is het als ondernemer goed om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. Eerste Hulp Bij Webshop is daarbij een must en wordt nu al gezien als dé bijbel op het gebied van E-business. Het boek is onder andere te koop via de eigen website, www.eerstehulpbijwebshop.nl, www.paagman.nl en www.Bol.com.