TOP

Binnenkijken bij de nieuwe winkel van Mascolori

Op zaterdag 18 november 2017 opende Jochem Grund vol trots de tweede winkel van zijn flamboyante en tegendraadse schoenenmerk Mascolori. “Normaal gesproken heb ik een grote mond, maar nu heb ik wel een microfoon nodig”, roept hij boven een overvolle zaak uit. Neem een kijkje in de nieuwste aanwinst in Amsterdam.

Toen anderhalf jaar geleden één van Jochem Grunds retailpartners uit Amsterdam vertrok om terug te gaan naar thuisland Spanje, was de beslissing zonder nadenken genomen. “Ik moest en zou deze plek hebben”, vertelt de eigenaar van Mascolori tijdens de opening van de winkel in Amsterdam. En zo geschiedde het. De Haarlemmerstaart 119 is in het afgelopen jaar omgebouwd tot een pareltje. Een shop die draait om luxe schoenen en een feestelijke sfeer.

“Ik ben niet zo zeer een winkelier, maar ik probeer wel een gaaf merk neer te zetten”, liet Grund eerder al aan Schoenvisie weten. “Dat kan ik het beste doen door de volledige collectie te laten zien in mijn eigen winkel met gave mensen, fijne muziek en zo af en toe een goed feestje. De winkel wordt een kleurrijke traktatie.”

Lees ook: Mascolori opent winkel in Amsterdam

Mascolori opening Amsterdam (1)

Mascolori opening Amsterdam (2)

Mascolori opening Amsterdam (3)

Mascolori opening Amsterdam (4)

Mascolori opening Amsterdam (5)

Mascolori opening Amsterdam (6)

Mascolori opening Amsterdam (7)

Mascolori opening Amsterdam (8)