TOP

Bezoek Schoenvisie tijdens Buy&Bloom in Cast

De Buy&Bloom staat weer voor de deur en dat betekent dat we je graag weer welkom heten in de Schoenvisie showroom. Dit seizoen zijn we naar een nieuwe locatie verhuisd. Je vindt ons nu in showroom 217/blauw op de eerste verdieping. Kom je ons bezoeken?

Je bent van harte welkom voor een kop koffie en om het nieuwste magazine te bekijken. Natuurlijk praten we je ook bij over de laatste ins & outs. Of misschien heb je juist nieuws voor ons? En heb je die leuke zwarte Schoenvisie tassen met opdruk al gezien? Als je langskomt in de showroom krijg je er van ons eentje mee.

Van Rietschoten Design

De inrichting wordt verzorgd door Van Rietschoten Design, een samenwerking waar we erg trots op zijn. Van Rietschoten Design is opgericht door Martin en Elize van Rietschoten. Ondersteund door een team van uitvoerenden verzorgt Martin het concept en Elize de styling.

IMG-20180129-WA0008 IMG-20180129-WA0006

In de Schoenvisie-showroom is een selectie van hun werk te bewonderen: onder meer de winkels van Van Schijndel in Hilversum, Van Bommel in Breda en Beijer Schoenen in Culemborg zijn van hun hand. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de tijdloze, luxe uitstraling kenmerken een Van Rietschoten-interieur.


Lees ook:  Van Rietschoten Design: ‘In een stenen winkel kun je klanten nog echt in de watten leggen’


Openingstijden

De showroom van Schoenvisie is geopend op 4, 5, 6, 7, 8, 12 en 13 maart 2018, van 9.00 tot 17.00 uur. Tot op de Buy & Bloom (4-8 maart)!

IMG-20180129-WA0001