TOP

Beurstrends winter 2020-2021: 5x gespot op Modefabriek

Wat lieten de schoenenmerken voor winter 2020-2021 zien op Modefabriek? Op de kleurkaart overheersen roest, terracotta en cognac. Hiking- en outdoorinvloeden blijven een belangrijk thema. Nieuw is de aandacht voor de Chelsea boot en regenlaars.
Chelsea boots De Chelsea boot krijgt veel aandacht in de nieuwe collecties. We kennen de lage variant met subtiele hak en het U-vormige elastiek. Voor winter 2020-2021 laten schoenenmerken een groot aantal variaties op deze klassieker zien met hogere hakken en/of schachten en creatieve nieuwe vormen voor de elastieken inzet. Ca'ShottEl NaturalistaFly LondonVic MatiéFred de la BretoniereVia Vai Roest Roest en het daaraan gelinkte terracotta, caramel en camel zijn belangrijke kleuren in zowel de mode- als schoenencollecties. De kleur is goed te combineren met de alom aanwezige bruin- en beigetinten en werkt ook mooi in combinatie met offwhite en wit.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement