TOP

Beursnieuws: Schoenvisie opent pop-up showroom in Cast

Dit inkoopseizoen strijkt Schoenvisie opnieuw neer in Cast! Van 21 augustus tot en met 14 september 2017 betrekken we een eigen showroom (421/blauw). Heb je nieuws voor ons, wil je het magazine bekijken of heb je gewoon zin in een praatje? Kom gerust langs!

Benieuwd wie de mensen achter Schoenvisie zijn? Vanaf maandag 21 augustus vind je ons op de tweede verdieping van schoenencentrum Cast, showroom 421/blauw. De komende weken werkt het Schoenvisie-team hier aan de beursnummers voor het inkoopseizoen zomer 2018. Leveranciers en winkeliers zijn van harte welkom om kennis te maken en de nieuwste edities van Schoenvisie te bekijken.

Studio Jennifer Colajezzi

Voor de inrichting werken we samen met Jennifer Colajezzi | Fashion Forecasting Studio, een samenwerking waar we erg trots op zijn. Trendexpert/creatief strateeg Jennifer Colajezzi (foto) en haar team reizen de hele wereld over en bezoeken internationale mode- en schoenenbeurzen, op zoek naar de nieuwste trends.

01-Trend Seminar - Jennifer Colajezzi

Van dé modekleur voor volgend jaar tot de musthave jurk en key sneaker – de experts van Studio Colajezzi pikken de mode- en consumententrends er feilloos uit en zetten ze om in innovatieve concepten, strategieën en collecties. Ook werkte Colajezzi als freelance artdirector en strateeg voor bekende namen uit de schoenenbranche, zoals Cast, SafeSize, My Sweet Shoe, Danielle Lederwaren en Kamsma Schoenen.

Een impressie van haar werk:

Shoestyling Experience-04 Shoestyling Experience-01

Shoestyling Experience-03 Shoestyling experience-02

Welkomstactie

Heb je tips voor de redactie, kom het ons gerust vertellen: nieuwtjes en persberichten zijn altijd welkom. Nog geen abonnement? Stap dan zeker even binnen, want we hebben een leuke actie met 25% welkomstkorting voor je!

Openingstijden

De showroom van Schoenvisie is geopend op 21, 22, 28 en 29 augustus en 4, 5 en 10 t/m 14 september 2017, van 9.00 tot 17.00 uur. Tot op de beurzen BrandNew (21 en 22 augustus) en Buy & Bloom (10-14 september)!