TOP

Ben jij op zoek naar een professionele webwinkel voor jouw bedrijf?

Als de huidige tijd nog iets duidelijker heeft gemaakt is het wel de noodzaak van een goed online verkoopkanaal. Met een goede webshop kun je altijd verkopen en ben je niet alleen maar afhankelijk van je fysieke winkel. Je hebt al een webshop, maar heb je ook een goede webshop?

Heeft jouw webshop de uitstraling, het bestelgemak en de vindbaarheid, die je wilt? Zijn de techniek, de presentatie van de producten en betaalmogelijkheden van deze tijd? Al deze aspecten moeten kloppen om de bezoeker tot een klant te maken. Wat vijf jaar geleden heeft gewerkt werkt nu misschien niet meer.

Met een goede webshop kun je altijd verkopen en ben je niet alleen maar afhankelijk van je fysieke winkel

Impress webdesign heeft jaren ervaring in het bouwen van webshops. Professioneel opgezet, goed nagedacht over de bestelflow, met mogelijkheden voor groei en zelf gemakkelijk te beheren. Bovendien runt eigenaar André den Breejen zelf een webshop in schoenen en slippers dus weet hij wat erbij komt kijken.

Is een overgang naar een nieuwe webshop lastig? Niet als je weet wat je doet. André den Breejen begeleidt je door het proces en zorgt ervoor dat de producten worden overgezet zodat je direct van start kunt gaan.

Impress webdesign biedt nu tevens de mogelijkheid om de webshop per maand te betalen. Hierdoor kun je de investering spreiden en voordelig instappen.

Een professionele webwinkel voor je bedrijf?