TOP

Bart Puts wordt nieuwe agent voor Falcotto en Naturino

Kinderschoenenmerken Falcotto en Naturino hebben een nieuwe agent voor Nederland. Bart Puts neemt de vertegenwoordiging met ingang van het nieuwe jaar van Shoesme over.

Foto: Naturino

Bart Puts neemt de verkoop en marketing voor Falcotto en Naturino vanaf 1 januari 2022 voor zijn rekening. Dat meldt merkeigenaar Falc Spa. in een persbericht. “We hebben in zijn persoon een partner gevonden om beide merken weer de aandacht te geven die ze verdienen.”

Vergroten naamsbekendheid

“Het verstevigen en verbeteren van de distributie van beide merken, het uitbouwen van de naamsbekendheid en het ontwikkelen van collecties voor de Nederlandse markt, zijn de grootste uitdagingen waar we voor staan”, vervolgt de Italiaanse schoenenproducent. “We hebben er alle vertrouwen in om dit project samen tot een succes te maken.”

Verandering van strategie

Puts neemt het stokje van Shoesme over. De kinderschoenenleveranciers maakten in januari van dit jaar bekend een samenwerking aan te gaan voor Falcotto en Naturino, die in de Shoesme-showroom in Cast werden ondergebracht. Falc laten weten in goed overleg uit elkaar te zijn gegaan, gezien de ‘strategieën van onze bedrijven in de tussentijd zijn veranderd’.