TOP

Authentic Brands voegt nieuw merk toe aan portfolio voor zomer 2019

Het Amerikaanse sportsandalenmerk Chaco is nieuw opgenomen in het merkenpakket van Authentic Brands.

Authentic Brands – distributeur van OluKai en OOfos – heeft haar portfolio vanaf zomercollectie 2019 uitgebreid met Chaco. Het Amerikaanse sportsandalenmerk is al meer 25 jaar actief in het thuisland en wil nu ook Europa veroveren. De sandalen hebben een aparte Z-constructie van de banden, waardoor ze naar elke voet aan te passen zijn. Het voetbed is gemaakt van rubber en zo gevormd dat het de juiste ondersteuning geeft voor alle buitenactiviteiten. Chaco is er voor mannen, vrouwen en kinderen.

“Chaco is een mooie uitbreiding op ons huidige merkenpakket om zo een nog betere service, maar vooral vernieuwing in aanbod aan te bieden voor de Outdoor- ,Sport- en Schoenenbranche”, vertelt Kristian Bloem van Authentic Brands in een persbericht. “De markt is behoorlijk in beweging en daarom is het nu juist belangrijk om als retailer de consument te verrassen door nieuwe, unieke merken te laten zien in de winkel. De eerste winkeliers die met Chaco bezocht zijn, zijn dan ook erg enthousiast en hebben direct een eerste order geplaatst.”

Contact

De collectie van Chaco is te bezichtigen in de showroom van Authentic Brnads in schoenencentrum Cast in Nieuwegein (427, niveau 2). Voor vragen aan het Nederlandse salesteam, kan contact worden opgenomen met Kristian Bloem (06-42187468) of Rob Donker (06-50265904). Voor Belgische klanten staat Eef Geukens (+32-474103814) klaar.

Chaco SS18 (2)