TOP

Asics en KLM vervoeren marathondeelnemers in stijl

Hardlopers op weg naar de marathon van New York zijn door Asics en KLM extra in de watten gelegd tijdens hun vlucht. De gehele KLM-bemanning droeg daarnaast de Asics KLM100-schoen, die speciaal door Asics werd ontworpen voor het 100-jarig bestaan van de luchtvaartmaatschappij.

Twee KLM-vluchten met aan boord veel marathondeelnemers stonden speciaal voor deze gelegenheid in het teken van de populaire marathon in New York. Tijdens de vlucht was er aangepaste catering met aandacht voor producten met meer koolhydraten en eiwitten, werden er zweetbandjes uitgedeeld en konden reizigers deelnemen aan een marathonquiz waarbij sportieve prijzen te winnen waren.

Samenwerking

Daarnaast droeg de gehele KLM-bemanning de Asics KLM100-schoen, die speciaal door Asics werd ontworpen voor het 100-jarig bestaan van de luchtvaartmaatschappij. De twee bedrijven kondigden in september 2019 een samenwerking aan op het gebied van vitaliteit, met als thema ‘run the world’: de wereld ontdekken op je hardloopschoenen. Het belangrijkste doel van dit programma is alle medewerkers, en de rest van de wereld, kansen bieden om de fysieke en mentale voordelen van sport te ontdekken. Beide partijen zien sport als een manier om het hoofd leeg te maken en stress te verlagen.